Promoció Econòmica

promeco@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Promoció Econòmica / Inserció Laboral: Ocupació Tàrrega

Inserció Laboral: Ocupació Tàrrega

Ocupació Tàrrega

Ocupació TÀRREGA és un servei de l’Ajuntament de Tàrrega que forma part de la Regidoria de Promoció Econòmica i pretén ser un espai d’assessorament i suport a les persones en situació d’atur en la recerca de feina. Engloba totes les accions, serveis i activitats que es realitzen a nivell municipal en matèria d’ocupació i d’inserció laboral.

 A qui va dirigit

Els col·lectius d’aturats prioritaris són:

  •      Menors de 30 anys (incidint amb els joves que no són elegibles dins del programa de Garantia Juvenil).
  •      Persones en situació d’atur que no rebin cap tipus de prestació o subsidi.
  •      Persones aturades de llarga duració.

 Què oferim

S’acompanyarà a les persones en tot el seu procés de recerca de feina aplicant diverses metodologies que li permetin determinar el seu objectiu professional, identificar les seves potencialitats i mancances i facilitar així la seva inserció al mercat laboral.

 El treball serà per donar resposta a les següents preguntes:

  •      Què has de saber
  •      Com buscar feina
  •      On buscar feina

 Com ho farem

     Atenció individual:

Primera presa de contacte amb l’usuari/a on recollirem les dades personals, la situació en la que es troba i quins són els seus objectius i/o necessitats. A partir d’aquí es derivarà als tallers més adequats per dotar-los d’eines i recursos que li permetin millorar les seves competències per facilitar l ’accés al mercat laboral.

                        Horari d’atenció: Tots els dimecres de 10:00 a 14:00h

      Atenció grupal:

Sessions destinades a treballar eines i recursos que permetin als participants millorar les seves competències i habilitats professionals i personals per fomentar i millorar l’ocupabilitat . Són itineraris complerts on es treballaran els següents blocs:

Bloc 1 : ORIENTA’T

Què vull, què sé fer i què puc fer?

Taller que els permetrà conèixer-se  millor i donar resposta a quins són els seus interessos professionals per descobrir el seu objectiu professional.  Ho treballarem  amb eines d’orientació i d’autoconeixement.

Bloc 2 :COM I QUÈ NECESSITEM PER BUSCAR FEINA:

Treballarem les eines bàsiques : currículum vitae, l’entrevista de feina, la carta de presentació, la comunicació no verbal, l’autocandidatura i la planificació. També oferirem recomanacions útils per facilitar la inserció al mercat laboral i augmentar les possibilitats d’incorporar-se a un lloc de treball.

Bloc 3 : ON BUSQUEM FEINA :

Conèixer els recursos i les vies més habituals de recerca de feina ( portals de feina, xarxes socials, empreses temporals etc...). També es facilitarà informació del mapa ocupacional del territori i la derivació cap al recurs més adient a les seves necessitats.

Horari: Dilluns i dijous de 10:00 a 12:30h

 

     Tallers Laborals concrets:

Aquest taller donaria resposta a temes concrets creats fruit de les necessitats detectades i/o demandes dels usuaris, amb l’objectiu d’aprofundir i dotar-los dels coneixements necessaris. Podrien ser per exemple temes com: drets i deures dels treballadors, convenis col·lectius, tipus d’acomiadaments, confecció del CV, etc.

                                Horari: Tots els dimarts 10:00 a 12:30h

 

      Espai laboral “ Anem x Feina “:

Espai obert on els usuaris en situació d’atur poden accedir de manera independent i lliure a les eines i recursos necessaris per facilitar la seva inserció al mercat de treball: ofertes, utilització de l’ordinador, borses de feina, premsa i revistes.

                               Horari: Tots els divendres de 10 a 13h

Contacte

Ocupació Tàrrega petitó

CENTRE D’ENTITATSRegidoria
Segle XX, 2 2on
25300 Tàrrega (Lleida)
Telèfon;973 31 41 31 Ext 4  

Facebookfacebook.com/SSILtarrega |twitter twitter.com/OcupacioTRRG

logos aodl

  • Compartir a