Serveis Municipals, Medi Ambient, Transició Energètica i Aigua

Cal concertar cita prèvia
973 311 608 (Brigada Municipal)
Carrer del Prat, 12 (Brigada Municipal) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Serveis Municipals, Medi Ambient, Transició Energètica i Aigua / Esdeveniments / Activitats de la SETMANA DE LA NATURA: xerrades, curtmetratges, jocs i plantada de vegetació

Activitats de la SETMANA DE LA NATURA: xerrades, curtmetratges, jocs i plantada de vegetació

Fins al dijous 6 de juny · Diverses ubicacions
Quan 06/06/2024
de 20:00 a 21:30
On Diverses ubicacions
Assistents Activitats gratuïtes
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Tàrrega impulsa una nova campanya ecològica que té com a objectiu demostrar que cadascun de nosaltres juga un paper cabdal en la preservació del nostre entorn. Amb la Setmana de la Natura es vol conscienciar la ciutadania per evitar la contaminació del medi natural a causa de la proliferació de residus.

Es tracta d’una iniciativa transversal que aplega esforços de les entitats GEMA, La Soll, Cartaes, Foment Tàrrega, Agrupament Escolta, Limonium Natura, Museu Trepat, Circuit Urgellenc XMPublicidad, Consorci per a la Gestió de Residus Urbans de l’Urgell, Urgell Net, Consell Comarcal i Ajuntament de Tàrrega. La campanya també llançarà missatges en favor de la diversitat biològica del territori o la importància de reconnectar amb el medi natural.

Aquest programa d’activitats en favor de la preservació de l’entorn i la sostenibilitat es desenvoluparà del 29 de maig al 6 de juny en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora el 5 de juny. Segons afirma l’organització, la iniciativa cerca la participació de tot el teixit associatiu i la comunitat educativa. En aquest sentit, cal recordar que entitats i institucions de l’Urgell col·laboren per donar a conèixer a la població el nostre entorn i com podem lluitar contra el canvi climàtic i protegir el medi natural.

PROGRAMA D'ACTIVITATS

· Dijous 6 de juny · A les 8 del vespre · Pl. de les Nacions sense Estat
Xerrada informativa El compostorgànic produït a la planta de l'abocador: oportunitats pel territori a càrrec de Xavier Secanell, gerent del Consell Comarcal de l'Urgell

Detall de la programació

  • Compartir a