Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme

urbanisme@tarrega.cat
Dimarts i dijous, de 8:30 h a 14:30 h (cal concertar cita prèvia)
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme / Esdeveniments / Exposició de pintura: "CONFIGURACIONS" · Obra abstracta de l'artista targarí FRANCESC RUFES

Exposició de pintura: "CONFIGURACIONS" · Obra abstracta de l'artista targarí FRANCESC RUFES

Fins al dilluns 20 de gener de 2020 · Museu Tàrrega Urgell (Carrer Major, 11)
Quan 10/12/2019 a 12:00 a
20/01/2020 a 14:00
On Museu Tàrrega Urgell (Carrer Major, 11)
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Expo Francesc Rufes

Tàrrega descobreix la faceta inèdita d’un dels seus pintors més apreciats, Francesc Rufes (1946). El Museu Tàrrega Urgell exhibeix fins al 20 de gener una exposició integrada per representacions abstractes dels mateixos paisatges de l’Urgell i la Segarra que han protagonitzat l’estil figuratiu de Rufes al llarg dels anys. Un canvi de registre, línia i textura que vol sorprendre el públic mitjançant el color i el contrast, obrint una nova perspectiva en l’univers pictòric de l’artista targarí. Rufes defineix les seves ‘configuracions’ com un viatge cap al seu interior més íntim.

“No em conformo amb el llenguatge figuratiu. He investigat en l’art per trobar respostes, transmetre estats d’ànim i experimentar noves emocions”, afirma Rufes en al·lusió a la tècnica abstracta que ara treu a la llum. A la mostra tampoc no falten els paisatges realistes que identifiquen la seva obra: camps a la primavera, boires, panoràmiques nevades,... junt amb un autoretrat. També s’exhibeixen 8 gravats que certifiquen el seu domini sobre les formes abstractes. La proposta s’acompanya d’un acurat catàleg que recull l’obra abstracta de Rufes a través de fotografies de Núria Boleda.

HORARIS
· De dilluns a divendres, de 12 a 14 h. · Dijous i divendres, també de 19 a 21 h.
· Dissabtes, d’11 a 14 h i de 19 a 21 h.
· Diumenges i altres festius, d’11 a 14 h.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a