Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme

urbanisme@tarrega.cat
Dimarts i dijous, de 8:30 h a 14:30 h (cal concertar cita prèvia)
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme / Esdeveniments / JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2019: Portes obertes al Museu Tàrrega Urgell + Visita guiada: "ELS COMERCIANTS DE TÀRREGA AL SEGLE XV"

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2019: Portes obertes al Museu Tàrrega Urgell + Visita guiada: "ELS COMERCIANTS DE TÀRREGA AL SEGLE XV"

Dissabte 12 d'octubre · 8 vespre (visita guiada) · Museu Tàrrega Urgell (Carrer Major, 11)
Quan 12/10/2019
de 11:00 a 21:00
On Museu Tàrrega Urgell (Carrer Major, 11)
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Sales Nobles

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) posen en valor els exponents i vestigis museïtzats del territori. L'edició 2019 se celebra els dies 11, 12 i 13 d’octubre amb portes obertes al Museu Tàrrega Urgell, una bona oportunitat per conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural. A més, el dissabte 12 d'octubre s'oferirà la visita guiada pel centre de la ciutat "ELS COMERCIANTS DE TÀRREGA AL SEGLE XV", a les 8 del vespre. Amb comentaris a càrrec de l'equip d'arqueòlegs i historiadors del Museu Tàrrega Urgell.

Sala Tàrrega 1348Al Museu Tàrrega Urgell destaca l’espai “Tragèdia al Call - Tàrrega 1348”, que proposa al públic una viatge en el temps cap al passat medieval de la vila i la petjada que hi deixà la comunitat jueva. S’hi mostren objectes recuperats a la necròpoli de Les Roquetes, on s’inhumaren les víctimes del pogrom succeït al call l’any 1348. També obriran les portes les Sales Nobles (estances amb mobiliari dels segles XVII, XVIII i XIX) i el fons permanent de vestigis ibers del territori.

Slide Cal TrepatEl Museu Trepat, antiga fàbrica museïtzada, constitueix una apassionant descoberta del passat industrial del territori al servei de la mecanització del camp durant el segle XX.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a