Urbanisme

urbanisme@tarrega.cat
Dimarts i dijous, de 8:30 h a 14:30 h (cal concertar cita prèvia)
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Urbanisme / Notícies / En marxa a Tàrrega les obres d’ampliació de la vorera del carrer del Segle XX

En marxa a Tàrrega les obres d’ampliació de la vorera del carrer del Segle XX

Publicat el 21-03-2019
L’espai destinat a vianants es refarà amb nous panots · També s’estendrà una capa asfàltica a la calçada · Import de 67.013 euros amb una subvenció de 45.000 euros de la Diputació de Lleida
En marxa a Tàrrega les obres d’ampliació de la vorera del carrer del Segle XX

Les obres que s'estan realitzant al carrer del Segle XX de Tàrrega

El projecte de millora es materialitzarà en el tram comprès entre els carrers d’Alonso Martínez i Governador Padules

L’Ajuntament de Tàrrega du a terme aquests dies les obres d’ampliació de la vorera sud del carrer del Segle XX, vial que discorre en paral·lel vora la via fèrria. L’espai per a vianants, que assolirà els 2 metres d’amplada, es refarà integralment amb la col·locació d’un nou paviment de panots. A més, s’eliminarà la vorada creant una plataforma única en què la calçada i la vorera quedaran separades mitjançant jardineres i pilones metàl·liques.

Els treballs s’aprofitaran per estendre una nova capa asfàltica al ferm de la calçada. El projecte es materialitzarà en el tram comprès entre els carrers d’Alonso Martínez i Governador Padules, al llarg de 210 metres lineals. Les obres foren adjudicades a Promobras Caro SL per un import de 67.013 euros. La capital de l’Urgell compta amb una subvenció de 45.000 euros provinent de la Diputació de LleidaLes tasques marxen a bon ritme i es preveu finalitzar-les a principis de maig.

  • Compartir a