Cultura, Participació Ciutadana i Habitatge

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació Ciutadana i Habitatge / Notícies / El Càmping Municipal, escenari de celebració de la festa de la Mona a Tàrrega amb més de mig miler de persones

El Càmping Municipal, escenari de celebració de la festa de la Mona a Tàrrega amb més de mig miler de persones

Publicat el 01-04-2024
La Regidoria de Cultura habilita un any més el recinte posant a l'abast del públic espais de pícnic, barbacoes i jocs familiars · La capital de l'Urgell també ha mantingut amb èxit el mercat setmanal
El Càmping Municipal, escenari de celebració de la festa de la Mona a Tàrrega amb més de mig miler de persones

El Càmping Municipal de Tàrrega ha tornat a aplegar nombroses famílies i colles

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha habilitat un any més el recinte del Càmping Municipal – Espai Felip Robinat per complir amb la tradició de menjar la Mona. Avui 1 d'abril, dia festiu del Dilluns de Pasqua, nombroses famílies i colles han pogut fer ús de les instal·lacions de forma gratuïta. A partir de les 12 del migdia, la ciutadania hi ha pogut gaudir de barbacoes, espais de pícnic i jocs gegants familiars. En total, s'hi han aplegat més de mig miler de persones, exhaurint les taules que es podien reservar prèviament.

Tàrrega ofereix així una alternativa per menjar la Mona a cel obert sense haver de desplaçar-se fora de la ciutat. Situat a l'avinguda de Tarragona, el Càmping Municipal disposa d’una àmplia zona arbrada que ocupa 9.000 metres quadrats. Ha estat la sisena edició d’una proposta que sempre gaudeix d’una gran acceptació popular.

Celebració del mercat setmanal

D’altra banda, tot i ser jornada festiva no laborable, Tàrrega ha mantingut avui dilluns la seva cita amb el mercat setmanal. Parades i establiments han posat els seus productes a l’abast del públic en horari de matí. La proposta comercial ha rebut, com de costum, una elevada afluència de públic.

  • Compartir a