Cultura, Participació i Pobles

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Esdeveniments / Exposició: 'FOTOGRAFIES' del targarí JOSEP MARIA MARTÍ CARNICER (paisatges de Tàrrega i l'entorn, festes populars, viatges,...)

Exposició: 'FOTOGRAFIES' del targarí JOSEP MARIA MARTÍ CARNICER (paisatges de Tàrrega i l'entorn, festes populars, viatges,...)

Fins al diumenge 4 de juny · Sala Marsà (carrer de La Vilanova)
Quan 02/06/2023 a 19:00 a
04/06/2023 a 21:00
On Sala Marsà (carrer de La Vilanova)
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

La Sala Marsà de Tàrrega exhibeix fins al 4 de juny una selecció de fotografies del targarí Josep Maria Martí Carnicer. Són una cinquantena d’instantànies captades entre els anys 2008 i 2021, període durant el qual l’autor ha desenvolupat una constant afició a la fotografia. La ciutat de Tàrrega és la principal protagonista, amb vistes urbanes i del seu entorn rural. Destaquen les imatges del Parc de Sant Eloi i l’Església Parroquial, edifici del qual reflecteix els murals de Josep Minguell o la recent restauració del cimbori. No falten festes populars i religioses, paisatges de la comarca, fauna i viatges, en especial la ciutat de Nova York.

És, per tant, un recorregut sentimental de Josep Maria Martí Carnicer a través de la càmera, que ara fa extensiu al públic amb la seva primera exposició. “La fotografia és un hobby molt important per a mi, i que combino amb la meva passió per Tàrrega”, afirma. Nascut a Tàrrega el 1947, Josep Maria Martí Carnicer va treballar durant 44 anys en el camp de l’electricitat domèstica i industrial. A partir de la seva jubilació, conrea l’afició per la fotografia recopilant fins a l’actualitat un extens arxiu de més de 145.000 imatges.

Des de l’any 2010 col·labora amb el periodista Josep Castellà per als seus articles al setmanari Nova Tàrrega. També ha fixat l’objectiu de la càmera per al llibre sobre el Parc de Sant Eloi editat el 2015. Actualment col·labora amb la Parròquia de Tàrrega per a confeccionar el seu arxiu fotogràfic.

HORARIS

· Dijous i divendres: de 19 a 21 h.
· Dissabtes i diumenges: de 12 a 14 h. i de 19 a 21 h.

  • Compartir a