Nit MonòlegsEl mateix dissabte a les 12:30h se celebrarà a La Soll un vermut tertúlia sobre els límits de l’humor amb la presència de l’influencer Lo Postureig de Lleida, el periodista Iu Forn, l’especialista en mems Dolors Boatella i la monologuista Esther Gimeno. A la tarda, hi haurà un taller de mems a càrrec de Boatella, un freak-bingo amb PD Verrizè i un micro obert a l’humor per tota aquella persona que vulgui fer la seva actuació damunt l’escenari.

El dijous a les 19:30h s’obrirà el festival amb un taller teatral d’improvisació a càrrec de l’Escola Cruma, recentment creada a Tàrrega, i que es realitzarà a l’Institut d’Arts i Oficis amb la inscripció gratuïta per a les 20 primeres persones que s’apuntin a agrat@agrat.cat. Posteriorment, a les 22h a la plaça dels Comediants, hi haurà la gran final dels ‘Improssibles’, campionat d’improvisació entre equips que ha tingut molt èxit en els últims anys al Bar Kirikú.

El divendres, l’activitat de Lo Memefest començarà a les 20h a la plaça de les Nacions sense Estat amb la inauguració de l’Expomem, mostra temàtica sobre el món del mem i les xarxes socials que anirà a càrrec de l’especialista Dr. C. Dakscsón. A les 21h, es farà una Bikinada popular a La Soll i, posteriorment, s’anirà als Cinemes Majèstic per veure la projecció d’un film clàssic de l’humor com és ‘La vida de Brian’ dels Monty Phyton, que enguany compleix 40 anys de la seva estrena, amb xerrada prèvia dels cinèfils Jordi Giribet i Joan Solé. Per accedir al cinema serà necessària una invitació mitjançant la promoció de Foment Tàrrega, el pack 'memecenes', comprant un Bikini o unes crispetes. La iniciativa de Lo Memefest ha sorgit de l’Associació Agrat i compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega, La Soll, Foment Tàrrega, Dispromèdia, Circuït Urgellenc, Cruma, Postureig de Lleida i Patagraphics.