Sou a: Inici / Notícies / Atenció telemàtica i presencial del Síndic de Greuges a Tàrrega el dimarts 26 d'abril

Atenció telemàtica i presencial del Síndic de Greuges a Tàrrega el dimarts 26 d'abril

Publicat el 19-04-2022
Fruit del conveni signat amb l’Ajuntament per impulsar la defensa dels drets en l’àmbit local · Les visites s'atendran presencial i telemàticament · Concerteu cita al telèfon gratuït 900 124 124 o per correu electrònic: sindic@sindic.cat

El Síndic de Greuges de Catalunya farà atenció telemàtica i presencial a Tàrrega el proper dimarts 26 d'abril per atendre les persones i entitats que vulguin formular consultes o exposar les seves queixes en relació a les administracions públiques i les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas). L’acció s’emmarca dins un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i l'Ajuntament de Tàrrega amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de la ciutadania.

Les visites telemàtiques s'atendran per videotrucada o telefònicament mentre que les visites presencials s'atendran al Centre d'Entitats (carrer del Segle XX, 2) · En tots els casos, cal concertar l'entrevista prèviament trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a: sindic@sindic.cat. També al web oficial del Síndic.

Web oficial del Síndic

  • Compartir a