Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA

Fires i mercats

L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega organitza algunes de les principals fires i mercats del municipi amb l'objectiu de promocionar Tàrrega com a ciutat comercial

>>ÚLTIMES NOTÍCIES<<

FIRES ORGANITZADES PER L'ÀREA
DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

36a Firacóc | 11 i 12 de maig de 2024

Imatge genèrica Fira Coc

Tàrrega us convida a tastar les especialitats gastronòmiques del cóc urgellenc i altres receptes, flequeres. 

En el marc de la Festa Major, forns i pastisseries de proximitat posen a disposició de les persones visitants els seus cócs d'escalivada, carabassó, llonganissa, samfaina i moltes altres especialitats de fleca... 

Amb més de 5.000 degustacions despatxades cada any, des de la Regidoria de Promoció Econòmica ens conviden a gaudir d'aquesta fira un any més!

11è Mercat del Vehicle d'Ocasió | Del 17 al 19 de maig de 2024

Fira Vehicle ocasió fotografia

Una fira d'automoció pionera els orígens de la qual es remunten fins a l'any 1950, quan a Tàrrega ja s'hi celebrava un mercat d'automoció. 

Hi podreu trobar una àmplia gamma de cotxes de segona mà i km 0  en un espai d'exposició de més de 4.000 metres quadrats.

Una oportunitat tant pels més de 15  concessionaris de la província que hi participen com per totes les persones assistents que busquin ofertes en vehicles de segona mà o d'ocasió. 

24a Fira del Medi Ambient | Del 14 al 20 d'octubre de 2024

Fira medi Ambient fotografia

Una fira multisectorial que té com a eix central la sostenibilitat i el medi ambient.

Les persones visitants podran conèixer l'oferta i diverses iniciatives relacionades amb: energies renovables, vehicles híbrids i elèctrics, construcció sostenible, gestió de residus, producció ecològica, biodiversitat i comerç just, entre d'altres. 

Una fira on també tenen un pes important les activitats relacionades amb la sensibilització  mediambiental adreçades al públic familiar.

25a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals | El 14 i 15 de desembre de 2024

Fira artistes fotografia

El gran aparador d'art, disseny i artesania de la comarca de l'Urgell i de tota la província de Lleida.

Més d'un centenar d'expositors presenten les seves obres i creacions en aquesta fira que se celebra en unes dates comercials clau: a les portes de la celebració de les festes nadalenques. 

Un certamen firal en el qual les persones assistents també poden participar de tallers d'art, de treballs manuals i altres disciplines creatives.

Logo Diputació de Lleida

DIADES I MERCATS TRADICIONALS

Mitjançant l'àrea de Promoció Econòmica, l'Ajuntament de Tàrrega ens sumem també a les celebracions més tradicionals de la nostra terra organitzant mercats en les dates de les diades clau de Sant Antoni i Sant Jordi. 

Mercat dels Tres Tombs de Sant Antoni, 28 de gener de 2024

Mercat Tradicional de Sant Jordi, 

23 d'abril de 2024

Imatge 2 Fira Sant Antoni Imatge 2 Mercat de Sant JordiDonem suport a l'organització de...

11a Fira de la Cervesa Artesana | juny 2024

Organitzada per l'Associació Agrat i la cerveseria Matoll, la fira aplega una quinzena d'elaboradors de cerveses artesanes i d'autor, cerveses de creació única i singular que fan valdre les pràctiques tradicionals de l'elaboració d'aquest producte. 

Una jornada per gaudir de degustacions de cervesa artesana d'arreu del territori català i també de música en directe i demostracions de cuina. 

FIRATÀRREGA, Teatre al carrer |Del 5 al 8 de setembre de 2024

Una fira organitzada per FIRATÀRREGA per gaudir de dies de festa i cultura: el principal certamen escènic del sud d'Europa i una de les trobades internacionals més significatives. Més informació a: www.firatarrega.cat 

21a Fira del Caçador "Ciutat de Tàrrega" | 28 i 29 de setembre de 2024

Organitzada per la Societat de Caçadors de Tàrrega, ha esdevingut la principal plataforma de divulgació a les terres de Lleida sobre la pràctica cinegètica. El certamen programa activitats paral·leles de caràcter lúdic com desfilades canines, agility, falconeria, doma de cavalls o tir amb arc. 

Mercat d'antiguitats i de les arts | Tercer dissabte de cada mes (de 5  a 7 de la tarda).

De la mà del Centre Cultural de Tàrrega, el tercer dissabte de cada mes, el carrer del Carme s'omple de paradistes, brocanters i antiquaris que posen a la venda materials antics i de segona mà. Voleu participar en les fires o mercats tradicionals?

Botó web tramits seu electronica

 

  • Compartir a