Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Jaume Vall Cort

Jaume Vall Cort

Regidor (oposició)

Jaume Vall Cort

Grup municipal: JUNTS PER TÀRREGA · Correu electrònic:

Jaume Vall Cort neix a Tàrrega l’any 1970. Està casat i és pare de dues filles. Cursa estudis superiors a la Universitat Politècnica de Catalunya, on obté el títol en Enginyeria Tècnica Superior de Telecomunicació (especialitat de comunicació). S’inicia en el món laboral dins l’empresa familiar, on exerceix diferents càrrecs de responsabilitat i entra a formar part de la Junta Directiva de l’Agrupació Espanyola del Gènere de Punt. L’any 2003 completa la seva formació obtenint un Màster MBA per la Universitat de Lleida.

Amb aquesta valuosa experiència professional i acadèmica, l’any 2005 inicia una nova etapa exercint de consultor en noves tecnologies i donant serveis a diferents empreses. Recentment ha creat una consultoria per ajudar les empreses a incorporar eines d’intel·ligència artificial. 

En l'àmbit polític, als comicis municipals de l'any 2023, ocupa el 9è lloc a la llista electoral presentada per Junts X Tàrrega, formació que obté 8 regidors/es. Arran de la renúncia per motius personals de la regidora Gisel Llobet Domingo, Jaume Vall Cort esdevé nou regidor del seu grup municipal el febrer de l'any 2024.

  • Compartir a