Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Marta Torre Bergadà

Marta Torre Bergadà

Regidora (oposició)

Marta Torre Bergadà

Grup municipal: JUNTS PER TÀRREGA · Correu electrònic: mtorre@tarrega.cat

Marta Torre Bergadà va néixer a l'Espluga de Francolí l'any 1974. Resideix a Tàrrega des de l'any 2003. És casada. Va treballar en el sector de l'alimentació a la seva localitat natal i posteriorment ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el món del comerç a Tàrrega.

En l'àmbit associatiu va ser la presidenta de l'Associació de Dones Arrel de Tàrrega entre els anys 2010 i 2019. També fou membre de junta d'AGENTA des de la seva creació fins al 2018. Actualment també és membre de l'Associació dels Amics de l'Arbre. És una persona molt activa en el teixit associatiu i també ha estat membre de la Coral Ramon Carnicer (2008-2015), la Coral Espluguina (1988-2005) i el cor TLP de l'Espluga de Francolí. Col·labora també amb l'emissora municipal Radio Tàrrega. 

Junts per Tàrrega li va proposar de formar part del seu equip i va entrar a la llista que va concórrer a les Eleccions Municipals del 2019. Fruit dels comicis, surt elegida regidora del consistori de Tàrrega per primera vegada i exerceix la seva tasca des de l'oposició. Repeteix a la llista de la mateixa formació l'any 2023 i esdevé de nou regidora electa.

  • Compartir a