Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Marta Torre Bergadà

Marta Torre Bergadà

Regidora a l'oposició

Marta Torre Bergadà

Grup municipal: JUNTS PER TÀRREGA · Correu electrònic: mtorre@tarrega.cat

Marta Torre Bergadà va néixer a l'Espluga de Francolí l'any 1974. Resideix a Tàrrega des de l'any 2003. És casada. Treballà en el sector de l'alimentació a la seva localitat natal i posteriorment ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el món del comerç a Tàrrega.

En l'àmbit associatiu és l'actual presidenta de l'Associació de Dones Arrel de Tárrega des de l'any 2010. També fou membre de junta d'AGENTA des de la seva creació fins al 2018. Actualment també és membre de l'Associació dels Amics de l'Abre. És una persona molt activa en el teixit associatiu i ha estat membre de la Coral Ramon Carnicer (2008-2015), la Coral Espluguina (1988-2005) i el cor TLP de l'Espluga de Francolí. És col·laboradora també de l'emissora municipal Radio Tàrrega en la tertúlia d'actualitat del programa "De boca en boca" des de l'any 2016. 

Junts per Tàrrega li proposà de formar part del seu equip i entrà a la llista que va concórrer a les Eleccions Municipals celebrades el 2019. Fruit dels comicis, surt elegida regidora del consistori de Tàrrega per primera vegada.

  • Compartir a