Esports

De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports / Notícies / Tàrrega, Altet i Claravalls obren la nova temporada de les piscines municipals d’estiu

Tàrrega, Altet i Claravalls obren la nova temporada de les piscines municipals d’estiu

Publicat el 18-06-2022
La Regidoria d’Esports, que gestiona les instal·lacions, manté els preus i amplia el ventall d’abonaments · Preus avantatjosos per a les persones abonades de la piscina coberta · Venda d'entrades i abonaments al web 'www.tarrega.cat/piscines'
Tàrrega, Altet i Claravalls obren la nova temporada de les piscines municipals d’estiu

Les piscines d'estiu de Tàrrega han registrat bona afluència de banyistes en el primer dia de la nova temporada

>> WEB COMPLEX PISCINES TÀRREGA (venda d'entrades i abonaments) <<

+Informació i consultes: tel. 973 525 775  ·

Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega han rebut avui dissabte els primers banyistes de la nova temporada. El recinte ha tornat a obrir les portes registrant una elevada afluència de persones usuàries de totes les edats. Com a novetat, s’ha habilitat l’accés a les instal·lacions des del vestíbul del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta). Durant els últims dies també s’han reparat rajoles i mobiliari a més retocar gespa i arbrat. La Regidoria d’Esports, que gestiona directament el servei, manté els preus d’entrades, abonaments i descomptes.

Així, l’abonament individual per adults costa 75 euros; l’infantil, 55 euros; per a persones jubilades, 45 euros; i el familiar, 145 euros. Alhora s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i, com a novetat, un de 40 banys per 100 euros. Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). Destaquen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros (el mateix preu s’aplica als seus acompanyants i monitors). Val a dir que els infants menors de 3 anys tenen accés gratuït.

D’altra banda, s’ha ampliat el ventall d’abonaments disponibles. Així, s’ha posat a la venda un nou abonament de 40 banys per 100 euros i les persones abonades a la piscina coberta gaudeixen també de preus avantatjosos. A més, durant el mes d’agost, quan es realitzaran tasques de manteniment a la piscina coberta, tindran accés lliure a les piscines d’estiu. Amb aquesta mesura, “volem evitar possibles baixes d’abonaments a la piscina coberta durant l’estiu garantint la disponibilitat d’unes instal·lacions de qualitat per als amants de la natació”, ha afirmat Silveri Caro, regidor d’Esports, que avui dissabte ha visitat les instal·lacions per comprovar-ne la posada en marxa.

Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 8 del vespre (festius inclosos), fins al 4 de setembre. La venda d’entrades i abonaments s’efectua per via telemàtica al web www.tarrega.cat/piscines (en accedir al recinte es mostrarà al mòbil el codi de compra) i de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega. L'equipament ocupa una superfície de 7.900 m2 i ofereix una làmina d'aigua de 1.280 m2 a més de solari, dutxes i vestidors, guixetes personals i lloguer de gandules.

Piscines d’Altet i Claravalls

Les piscines municipals d’Altet i Claravalls també han començat avui la temporada i els preus públics no han variat en relació a l’any passat. Les persones residents dels pobles tenen preferència a l’hora d’adquirir abonaments, que oscil·len de 35 a 120 euros. Les entrades individuals costen de 2 a 4 euros segons la modalitat. També s’hi poden adquirir entrades especials per a persones amb discapacitat. La temporada de bany a Altet i Claravalls finalitzarà el diumenge 31 d’agost.

Piscines Claravalls

  • Compartir a