Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / NOTICIES / Més de 80 persones participen en la segona edició de l’Orienta’t pel Parc
Error
Hi ha hagut un error mentre es generava el portlet.

Més de 80 persones participen en la segona edició de l’Orienta’t pel Parc

Publicat el 17-05-2021
Aprofitant la celebració del Dia d’Internet 2021, qui ho desitgi encara pot realitzar els itineraris fins demà 18 de maig, quan es procedirà a retirar tots els elements de la ruta.
Més de 80 persones participen en la segona edició de l’Orienta’t pel Parc

Grup participant a l'Orienta't pel Parc

Aquesta activitat organitzada pel gòTIC Ajuntament de Tàrrega, formava part del programa d’actes de la FMTàrrega2021 i ha atret una quinzena de grups, durant el divendres 14 de maig. Així mateix, durant la resta del cap de setmana de festa, altres persones han aprofitat per realitzar-lo per lliure.

L’activitat organitzada pel gòTIC Ajuntament de Tàrrega s’ha realitzat al parc de sant Eloi amb la voluntat d’animar a la ciutadania a redescobrir els seus valors patrimonials i naturals, i promoure l’ús creatiu i comunitari de les TIC.

Accedeix a la galeria d'imatges dels grups participants

Cadascun dels itineraris, estan identificats amb un color i proposen una passejada per deu punts singulars del parc. Per tal de finalitzar el recorregut amb èxit, les participants organitzades en equips, havien de ser capaces de combinar l’ús de les tecnologies mòbils amb altres habilitats més analògiques, com la interpretació d’un mapa o l’atenció o l’observació.

Per fer-ho, havien de llegir els codis QR localitzats en cadascuna de les ubicacions de l’itinerari escollit i que desbloquejaven les etapes següents del recorregut. La webapp de l’Orienta’t per Parc gimcanatarrega.cat/orientat-pel-parc/ ha registrat una participació total de més de 200 visitants únics, durant tot el cap de setmana.

Tant les persones participants com en Ramon Oromí, tècnic del gòTIC, valoren molt positivament l’experiència. L’organització ja està pensant a incorporar novetats i millores de cara a una tercera edició.

  • Compartir a