Sou a: Inici / Notícies / Maria Solé Pujol, veïna de Tàrrega, rep la Medalla Centenària

Maria Solé Pujol, veïna de Tàrrega, rep la Medalla Centenària

Publicat el 22-01-2024
Acte institucional d’homenatge pel seu 100è aniversari per part del Departament de Drets Socials, l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell · L'alcaldessa li ha lliurat una placa commemorativa "en reconeixement a tota una vida de plenitud"
Maria Solé Pujol, veïna de Tàrrega, rep la Medalla Centenària

Acte d'homenatge a Maria Solé Pujol celebrat al seu domicili i amb nombrosos familiars

Maria Solé Pujol, veïna de Tàrrega, ha rebut avui un homenatge institucional en complir els 100 anys de vida. Amb motiu de tan assenyalat aniversari, la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Lleida, Eugènia Puig-gròs, li ha lliurat la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya junt amb la carta de felicitació del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

Per la seva part, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i la vicepresidenta primera del Consell Comarcal de l’Urgell, Carme Culleré, han fet entrega de sengles plaques commemoratives "en reconeixement a tota una vida de plenitud". Així mateix, en nom del municipi, l’alcaldessa també ha obsequiat la Maria amb un ram de flors.

Nombrosos familiars s’han aplegat al domicili de la Maria per acompanyar-la en aquest acte ple d’emotivitat i significat. Fills, nets i fins i tot besnets no han faltat a la trobada per transmetre el seu amor i afecte a la Maria Solé Pujol justament el dia que fa 100 anys.

  • Compartir a