Sou a: Inici / Notícies / Setze matrimonis de Tàrrega celebren la tradicional festa de les Noces d’Or

Setze matrimonis de Tàrrega celebren la tradicional festa de les Noces d’Or

Publicat el 30-10-2023
Acte d’homenatge de l’Associació Gent Gran Amics del País al qual també ha assistit l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, que ha felicitat els cònjuges per mig segle de convivència i vida en comú
Setze matrimonis de Tàrrega celebren la tradicional festa de les Noces d’Or

Festa de les Noces d'Or 2023 celebrada al Casal Cívic de Tàrrega

L’Associació Gent Gran Amics del País de Tàrrega ha celebrat la seva tradicional festa d’homenatge als matrimonis de la ciutat que fan 50 anys de casats. Un total de setze parelles han protagonitzat la trobada de les Noces d’Or del 2023, que va tenir lloc el diumenge 29 d’octubre al Casal Cívic de la capital de l’Urgell.

En el decurs de la festa, que s’ha reprès després de quatre anys de parèntesi a causa de la pandèmia, els matrimonis han rebut nombroses mostres d’afecte per part d’amics i familiars assistents a la trobada. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, en nom del municipi, ha assistit també a l’acte i ha felicitat els cònjuges per mig segle de convivència i vida en comú. Així mateix, l’alcaldessa ha lliurat com a obsequi institucional un exemplar de la "Història gràfica de Tàrrega" amb una dedicatòria personalitzada per a cada matrimoni.

  • Compartir a