Sou a: Inici / Notícies / Homenatge a Dolors Bonet Bonet, veïna de Tàrrega, amb motiu del seu 100è aniversari

Homenatge a Dolors Bonet Bonet, veïna de Tàrrega, amb motiu del seu 100è aniversari

Publicat el 13-01-2024
L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i la vicepresidenta primera del Consell Comarcal de l’Urgell, Carme Culleré, li han lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya · Ambdós ens institucionals també han fet entrega de plaques commemoratives "en reconeixement a tota una vida de plenitud"
Homenatge a Dolors Bonet Bonet, veïna de Tàrrega, amb motiu del seu 100è aniversari

L'acte d'homenatge a Dolors Bonet Bonet ha tingut lloc al seu domicili amb la presència de l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú

Dolors Bonet Bonet, veïna de Tàrrega, ha rebut avui un homenatge institucional en haver complert 100 anys de vida. Amb motiu de tan assenyalat aniversari, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú li ha lliurat al seu domicili la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya junt amb la carta de felicitació del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

Així mateix, l’alcaldessa li ha fet entrega també en nom del consistori d’un ram de flors i una placa commemorativa “en reconeixement a tota una vida de plenitud”. A l’acte ha assistit, a més, la vicepresidenta primera del Consell Comarcal de l’Urgell, Carme Culleré, que li ha lliurat una placa commemorativa en nom de l’ens.

Nombrosos familiars han acompanyat Dolors Bonet Bonet en aquest emotiu acte, transmetent-li el seu amor i caliu. La Dolors, que es troba molt bé de salut, és molt coneguda pels seus conciutadans ja que va regentar un establiment de fruita i verdura a la cèntrica plaça del Carme.

  • Compartir a