Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de Tàrrega reprèn les visites presencials d'escolars a la Casa Consistorial

L'Ajuntament de Tàrrega reprèn les visites presencials d'escolars a la Casa Consistorial

Publicat el 04-11-2021
Una quarantena d'infants de 6è de Primària del Col·legi Jacint Verdaguer descobreixen el funcionament de l'ens acompanyats per l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú
L'Ajuntament de Tàrrega reprèn les visites presencials d'escolars a la Casa Consistorial

Imatge de les dues classes de l'escola Jacint Verdaguer que avui han visitat la Casa Consistorial

Una quarantena d’alumnes del Col·legi Jacint Verdaguer de Tàrrega han visitat avui dijous la Casa Consistorial del municipi. Els infants, que cursen 6è de Primària, han estat rebuts a la Sala de Plens per part de l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú. Es tracta de la primera visita presencial de grups escolars a la seu consistorial d’ençà l’esclat de la pandèmia.

En aquest sentit, val a dir que l’alcaldessa ha dut a terme des del març del 2020 diferents xerrades amb grups d’escolars en format virtual per via telemàtica. Avui, per tant, l’Ajuntament de Tàrrega ha recuperat de forma presencial aquesta activitat lectiva i pedagògica adreçada a les escoles de la ciutat.

Durant la visita a la Casa Consistorial, Alba Pijuan Vallverdú ha exposat als joves estudiants el funcionament de l’ens local i dels diferents serveis municipals mitjançant un amè muntatge audiovisual. Per la seva banda, els escolars també han tingut ocasió de formular preguntes sobre el dia a dia de l’administració més propera a la ciutadania alhora que han presentat a l’alcaldessa diversos projectes de millora dels espais públics de la ciutat. Els escolars també han rebut com a obsequi diferents articles de marxandatge de la capital de l'Urgell.

  • Compartir a