Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA

Comerç i restauració local

L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega es dedica a dinamitzar els sectors del comerç i la restauració targarins · Alhora, posiciona Tàrrega com a ciutat comercial mitjançant l'organització de fires, mercats i altres activitats de promoció dels negocis locals

>> ÚLTIMES NOTÍCIES <<

BONS TÀRREGA 

NOVA CAMPANYA DEL 2 AL 31 DE MAIG 2023 Campanya Bons Maig 2023

Posem a disposició de la ciutadania un total de 10.000 bons de descompte per valor de 5 euros cadascun. Un total de 50.000 euros en vals bescanviables per utilitzar als negocis locals adherits a la campanya.

Si teniu un negoci local al municipi de Tàrrega i voleu participar en la campanya, consulteu aquest enllaç per veure els requisits d'adhesió.

Tinc un establiment comercial. Com participo i gestiono la campanya? 

1. Si no ho heu fet en edicions anteriors, cal que formalitzeu la inscripció en aquest formulari. 

2. Un cop formalitzada la inscripció rebreu un correu electrònic amb:

3. Quan una persona vingui a fer la compra al vostre establiment, us ensenyarà els bons, sigui en format imprès o digital. 

Les persones disposen com a màxim de 4 bons de 5 € de descompte que poden bescanviar als establiments adherits a la campanya.

Per poder utilitzar un bo cal fer una compra mínima a l'establiment:

 • 1 bo per a una compra mínima de 15 €
 • 2 bons per a una compra mínima de 30 €
 • 3 bons per a una compra mínima de 45 €
 • 4 bons per a una compra mínima de 60 €

Els bons són personals i intransferibles i van vinculats al document d'identitat de cada persona. L'import màxim que es pot descomptar per compra és de 20 euros, amb una compra mínima de 60 euros. 

Cal que valideu els bons abans del pagament. Com fer-ho?

4. Inicieu sessió amb el vostre usuari (l'heu assignat en donar-vos d'alta)  i contrasenya a l'àrea de gestió d'establiments fent clic aquí. (Us recomanem accedir-hi des del dispositiu mòbil)

5. Un cop tingueu la sessió oberta a la vostra àrea, hi podreu veure 3 pestanyes, per validar el bo haureu d'accedir a la pestanya VALIDAR BO i seguir els següents passos. 

 • Pas 1: Comprovar quants bons té la persona i si es compleixen els requisits de compra per aplicar el descompte. Marcar l'opció corresponent (nombre de bons a descomptar) en cas que es puguin aplicar els descomptes. 
 • Pas 2: Escanejar el QR (permetre accés a la càmera) o introduir manualment el codi del bo. Si el bo és correcte, ens deixa seguir amb l'operació (si el bo està caducat o ja utilitzat no ens deixaria seguir). Finalitzem l'operació anant al següent pas: Adjuntar la foto del tiquet. 
 • Pas 3: Adjuntar la foto del tiquet. En aquest pas cal pujar la foto del tiquet, previsualitzar-la i, un cop validem que és correcta, prémer el botó enviar. És en aquest pas quan el descompte s'aplica i el bo es considera com a emprat.  

És MOLT important que no gestioneu el pagament ni apliqueu el descompte abans de prémer el botó ENVIAR del Pas 3.  

Us recomanem veure aquesta formació, especialment si és el primer cop que participeu en la campanya. 

A la pestanya HISTORIAL hi podreu veure l'estat de totes les operacions de descompte que heu aplicat:

 • Tiquet: Es posarà de color verd un cop hi hagi la foto del tiquet pujada. 
 • Validar: Es posarà en verd un cop la Cambra de Comerç hagi comprovat que el descompte aplicat és correcte. 
 • Liquidat: Es posarà en verd un cop el comerç hagi cobrat l'import del bo. 

A la pestanya PERFIL podeu accedir a les dades del vostre establiment comercial i actualitzar-les. Banner genèric Bons.

Soc un ciutadà/na. Funcionament de la campanya i participació. 

Cada persona disposa de 4 bons de 5 € de descompte que pot bescanviar als establiments adherits a la campanya. Per poder utilitzar un bo cal fer una compra mínima a l'establiment: 

 • 1 bo per a una compra mínima de 15 €
 • 2 bons per a una compra mínima de 30 €
 • 3 bons per a una compra mínima de 45 €
 • 4 bons per a una compra mínima de 60 €

El descompte màxim aplicable és de 20 euros (4 bons de 5 euros) per una compra mínima de 60 €. Els bons són personals i intransferibles i van vinculats al DNI/NIE de cada persona. 

Per poder aconseguir els bons cal accedir fent clic aquí o bé mitjançant el registre presencial als punts que hi trobareu fent clic aquí. (Aquests enllaços només funcionaran si la campanya està activa. NOVA CAMPANYA BONS TÀRREGA del 2 al 31 de maig de 2023). 

Podeu consultar els establiments adherits fent clic aquí.

DINAMITZEM ELS LOCALS COMERCIALS BUITS

Banner Campanya dinamitzem locals aparadors buits

Malauradament i donada la situació econòmica que vivim, alguns establiments del nostre municipi es veuen obligats a tancar les portes. Des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega, volem donar vida als locals buits mantenint els seus aparadors visibles.

Com funciona la campanya? 

 • Formulari d'informació de local buit: Si coneixeu o sou propietari/ària d'un local comercial buit podeu omplir aquest formulari per tal de fer-nos-ho saber.
 • L'equip de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega es posarà en contacte amb la persona propietària del local.
 • Si sou propietaris/àries del local buit i esteu interessats a formar part de la campanya, es formalitzarà un acord mitjançant la signatura d'un contracte de comodat.

En què consisteix l'acord? La propietat del local en cedeix l'ús a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega per dinamitzar-ne l'aparador i, com a contraprestació,  l'Ajuntament de Tàrrega es farà càrrec de les despeses derivades del consum de llum del local.

Què pretenem aconseguir amb aquesta iniciativa?

 • Visibilitzar els locals buits i d'aquesta manera agilitzar-ne el procés de reobertura.
 • Donar un cop de mà als propietaris dels locals buits amb les despeses de llum generades. 
 • Donar vida a la ciutat. Imagineu passejar per un centre comercial ple de locals buits? Nosaltres no.  TAPEJA PER TÀRREGABanner Tapeja per Tàrrega

Una iniciativa de suport a la restauració local. Promocionem la ruta gastronòmica a preus populars "Tapeja per Tàrrega". L'estiu de 2022, la ciutadania del nostre municipi i visitants van poder gaudir d'una tapa i una beguda a un preu popular de 3,5 euros. Un total de 22 establiments es van adherir a la iniciativa. Des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega hi vàrem donar suport fent-nos càrrec de les despeses de difusió i promoció de la campanya. L'estiu de 2023 tenim previst celebrar la 5a edició del Tapeja per Tàrrega. FORMEM PART DE LA XARXA DE BARRIS ANTICS

Banner xarxa de barris antics  

Un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals que té com a objectiu donar suport al comerç local i promocionar el turisme de proximitat. 

En què consisteix la campanya? 

Es tracta d'una campanya de promoció comercial. Els comerços adherits a la iniciativa, es promocionaran dins la Xarxa de Barris antics i s'identificaran com a adherits a la campanya amb un cartell distintiu.

Durant el mes de juny de 2023 totes les persones que comprin en aquests comerços participaran en el sorteig d'un premi valorat en 100 € per a dues persones. 

El premi

Totes les persones que durant el mes de juny hagin comprat en els comerços locals, entraran en el sorteig d'un dia o un cap de setmana en algun dels 33 municipis de la Xarxa de Barris antics gaudint dels seus atractius turístics o comercials més destacats. Quan la campanya estigui oberta es podran veure tots els premis en aquest enllaç:  

Com m'adhereixo a la campanya?  Fes-nos un correu a tTambé us pot interessar...

 • Compartir a