Urbanisme

Dimarts i dijous, de 8:30 h a 14:30 h (cal concertar cita prèvia)
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Urbanisme / Notícies / Claravalls inaugura les obres de millora realitzades en tres carrers del poble: Partida Nova, Escoles i Castell

Claravalls inaugura les obres de millora realitzades en tres carrers del poble: Partida Nova, Escoles i Castell

Publicat el 16-09-2023
Treballs finançats per l’Ajuntament de Tàrrega i la Junta de Veïns i Propietaris amb una inversió total de 62.000 euros · La intervenció al carrer de la Partida Nova s'ha adjudicat a través de la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis
Claravalls inaugura les obres de millora realitzades en tres carrers del poble: Partida Nova, Escoles i Castell

L’acte s’ha celebrat a la intersecció del carrer de la Partida Nova amb la carretera C-14

El poble de Claravalls, al terme de Tàrrega, ha inaugurat avui dissabte diverses obres de millora en tres dels seus carrers. Es tracta d’un lot d’asfaltatges que ha suposat una inversió total de 62.000 euros. A més del carrer de la Partida Nova, on ja es va intervenir a principis d’agost, avui també s’ha oficialitzat l’estrena dels nous paviments asfàltics dels carrers del Castell i les Escoles, treballs que s’han dut a terme més recentment.

En concret, l’Ajuntament de Tàrrega ha invertit 44.878 euros al carrer de la Partida Nova, on també s’han instal·lat noves lluminàries LED i s’ha construït una cuneta per canalitzar les aigües pluvials. D’aquesta forma, Claravalls ha millorat l’accés rodat que condueix al recinte de les piscines des de la carretera C-14.

D'altra banda, i amb un pressupost de 13.622 euros, el consistori targarí també ha finançat l’asfaltatge del carrer de les Escoles, un cèntric vial que comunica cap al Local Social i la pista polivalent. Pel que fa al carrer del Castell, la Junta de Veïns i Propietaris de Claravalls s’ha fet càrrec de la despesa amb un import de 3.500 euros.

L’acte d’avui ha estat encapçalat per l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, que ha posat de relleu el compromís del consistori en el manteniment de l’espai públic: “en cada exercici pressupostari destinem partides per a la millora de carrers, tant a la ciutat de Tàrrega com als pobles del municipi, i aquestes obres realitzades a Claravalls en són un bon exemple”.

Per la seva part, Pere Ramon Pont, portaveu de la Junta de Veïns i Propietaris de Claravalls, ha manifestat que “amb la unió d’esforços hem aconseguit millorar la mobilitat i la seguretat viària en tres carrers importants del poble” i ha agraït “la bona tasca i plena col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega per fer realitat aquests projectes”. A l’acte també han assistit regidors de l’arc consistorial targarí i nombrosos veïns de Claravalls.

Les obres de pavimentació al carrer de la Partida Nova han estat les primeres d’aquestes característiques que l’Ajuntament de Tàrrega ha adjudicat a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). L’UTE CCDL Segrià – Urgell ha estat l’encarregada d’executar els treballs. D’altra banda, l’empresa Sorigué ha dut a terme l’asfaltatge al carrer de les Escoles.

  • Compartir a