la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Formació / ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

Acreditació de competències professional. Banner informatiu

L’Acreditació de Competències Professionals és una oportunitat única per obtenir una acreditació oficial que reconegui les capacitats adquirides a través de l’experiència laboral o la formació no reconeguda oficialment. Aquest procés permet a les persones demostrar les seves competències professionals i obtenir una certificació de Certificat de Professionalitat o un Títol de Formació Professional.

COM FUNCIONA EL PROCÉS D'ACREDITACIÓ?

El procés implica la participació en diverses entrevistes, preferentment virtuals, on les persones han de demostrar les seves competències professionals. Aquestes entrevistes estan dissenyades per avaluar si la persona ha adquirit les unitats de competència que formen part d’un certificat o títol professional.

Un cop verificades les competències, s’obté una certificació oficial que permet avançar en el desenvolupament professional i personal. Aquesta certificació millora el currículum i augmenta les possibilitats de trobar feina. A més, al final del procediment, la persona usuària rep orientació sobre els itineraris formatius que pot seguir per continuar el seu desenvolupament professional.

PUNT D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ DEL CENTRE LA SOLANA

El Centre la Solana, com a punt d'informació i orientació de l'Acreditació de Competències Professionals, ofereix un suport complet durant tot el procés:

  • Informació del Servei d’Acreditació: Oferim informació detallada sobre el servei, la inscripció, les acreditacions oficials que es poden obtenir i els seus efectes.
  • Portal FPCAT: Mostrem com accedir al portal FPCAT on es pot trobar la Guia de la Persona Usuària.
  • Actualització del Currículum: Ajudem a actualitzar el currículum per inscriure’s al servei d’Acreditació.
  • Documentació: Informem sobre la documentació necessària per elaborar l’historial de trajectòria professional i formativa.
  • Dossier d’Orientació: Emplenem i lliurem el Document d’Orientació a la persona usuària per guiar-la en els seus propers passos formatius.

BENEFICIS DE L'ACREDITACIÓ 

Obtenir un certificat d’acreditació no només valida les competències professionals adquirides sinó que també proporciona nombrosos beneficis:

  • Millora del Currículum: Augmenta les oportunitats laborals gràcies a la certificació oficial.
  • Orientació Professional: Rebre orientació sobre els itineraris formatius més adequats per continuar la formació i desenvolupament professional.
  • Desenvolupament Personal: Facilita el creixement personal i professional, obrint noves oportunitats de feina i formació.

CITA PRÈVIA

Per utilitzar el punt d'informació i orientació del Centre la Solana per iniciar un procés d'acreditació professional és molt recomanable sol·licitar cita prèvia

 CONTACTE

Centre la Solana

Carrer de la solana, 8, 25300 Tàrrega

973 310 274 - 679 20 43 13

ENTITATS COL·LABORADORES

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"

  • Compartir a