la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / QUI SOM?

QUI SOM?

El Centre la Solana. Centre de Recursos per a l'Ocupació de l'Ajuntament de Tàrrega té per missió contribuir al progrés de les persones i la societat, la valorització del territori i el desenvolupament econòmic i social de Tàrrega i de l'Urgell

Des de la Solana treballem per millorar l'ocupabilitat de les persones i procurar la seva inserció laboral, gestionant un conjunt de programes i mesures d'orientació, formació, treball i cooperació territorial que tenen per objectiu millorar les possibilitats d'accés al mercat de treball, l'adaptació de la formació i la requalificació de les persones treballadores.

 CATÀLEG DE SERVEIS

 
 
 

   

LES PERSONES

A la Solana disposem d'un equip tècnic i pluridisciplinar que aportem experiència, coneixements i treball de qualitat. Un equip professional que ens impliquem i ens comprometem amb la feina i amb els valors i objectius del centre.

Equip Professional del Centre la Solana

POLÍTICA DE QUALITAT

 

Des del 2003, la Solana compta amb la certificació acreditada ISO 9001:2015, fet que certifica la qualitat en la seva gestió i el servei.

Política de Qualitat 

En compliment d'aquest Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9001:2015 s'avalua periódicament les nostres empreses proveïdores en base els criteris següents:

  • Compliment en el lliurament
  • Material/servei ajustat a la comanda realitzada
  • Facturació a termini i dades del programa correctes 
  • Servei postvenda 

 

RECONEIXEMENTS A L'ESCOLA TALLER I A LA CASA D'OFICIS

  • Càmping Municipal de Tàrrega. Obra seleccionada d'edificis de nova planta, d'ús públic, a la 2a. Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida, del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Demarcació de Lleida 2006.
  • Premi Culturàlia per la Rehabilitació Arquitectònica de les antigues Escoles Sant Antoni per instal·lar-hi la Fira del Teatre i la Regidoria de Cultura de Tàrrega, del Centre de Cultural de Tàrrega, 2001.

 

LES INSTAL·LACIONS

HISTÒRIA

La Solana es va fundar el 1997 per oferir formació d’oficis a joves aturats de Tàrrega i rodalies. Durant aquests últims vint anys, hem realitzat programes de formació, d’ocupació, i d’inserció laboral molt diversos.

Història 1Els projectes que es duen a terme els primers anys estaven destinats a persones aturades sense estudis per tal que poguessin accedir a formació d’oficis: fusteria, pintura, jardineria, instal·lacions i construcció. El Centre oferia el programa d’Escola Taller i Casa d’Oficis als joves d’entre 16 i 24 anys, i els Tallers d’Ocupació per als majors de 25 anys.

Durant l’època de l’Escola Taller es van dur a terme cinc edicions de dos anys cadascuna, i el centre era molt reconegut en aquesta línia d’estudis. Els alumnes-treballadors van participar en la rehabilitació de diferents edificis municipals de la ciutat de Tàrrega, com és el cas del Centre Obert, la eu actual de la Fira Tàrrega, el Càmping municipal, la seu de la Policia Local, entre moltes altres actuacions en tota la ciutat.

Collage

Jornades de celebració dels 10 anys del Centre, el 2008

Al 2011, la Solana va començar a treballar amb programes d’ocupació i orientació laboral i els projectes que es van començar a realitzar anaven adreçats a un públic més ample i divers del que originalment s’havia atès.

L’oferta formativa es dissenya tenint en compte les característiques i necessitats del mercat laboral. Per aquest motiu, hem passat a oferir orientació i formació a persones amb estudis mitjans i superiors, hem ampliat l’oferta formativa a àmbits de tots els sectors productius i hem fet el salt a la formació en línia per fer accessible la formació complementària a aquelles persones ho necessitin.

Més informació sobre els treballs realitzats per l'alumnat de La Solana

  • Compartir a