la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / La Solana de Tàrrega compleix 25 anys

La Solana de Tàrrega compleix 25 anys

Publicat el 10-03-2023
El centre de recursos per a l'ocupació de l'Ajuntament presenta un nou logotip per commemorar l'efemèride en el marc de la Fira Estudies&Treballes
La Solana de Tàrrega compleix 25 anys

El logotip commemoratiu del 25è aniversari de La Solana

El desembre de 1997 va obrir les portes la primera Escola Taller de Tàrrega amb un programa dirigit a joves de 16 a 25 anys que tot treballant aprenien un ofici. La metodologia de treball era ensenyar l’ofici fent una obra, reparació o servei per la ciutat de Tàrrega. 

Entre les obres més significatives que es van fer destaquen les següents: l’adaptació de l’antic escorxador en la seu del Centre la Solana, les antigues escoles de Sant Antoni com a seu de la Fira de Teatre al Carrer (avui FiraTàrrega) i de la Regidoria de Cultura, l’adequació del càmping municipal, l’Oficina Jove, les lletres de l’entrada a la ciutat situades a la plaça Riambau,,,, i moltes altres intervencions i arranjaments.

Aquest inici va propiciar que aquest programa esdevingués el que avui tots coneixem com LA SOLANA, centre de recursos per a l’ocupació de l’Ajuntament de Tàrrega.

Amb motiu de la celebració d’aquests 25 anys, el centre vol fer tot un seguit d’actes i esdeveniments per celebrar-ho amb la ciutadania, professionals, empreses i persones usuàries que ens han acompanyat al llarg d’aquest anys.

Les primeres accions que s’estan fent són:

  • Creació d’una nova imatge commemorativa.
  • Creació d’una sintonia musical per acompanyar els diferents actes i campanyes de difusió.
  • Participació en un programa a Ràdio Tàrrega per donar a conèixer programes i projectes desenvolupats, ofertes de treball...

De la mateixa manera, s’estan organitzant altres propostes que es faran públics més endavant.

Podeu seguir totes els esdeveniments d’aquest any i les activitats programades a les xarxes socials del servei (@centrelasolana) i també a la pàgina web del centre (www.tarrega.cat/lasolana)

  • Compartir a