la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / La Solana de Tàrrega celebra els seus 25 anys oferint eines per millorar la formació i ocupació de la ciutadania

La Solana de Tàrrega celebra els seus 25 anys oferint eines per millorar la formació i ocupació de la ciutadania

Publicat el 13-09-2023
El centre, de titularitat municipal, presenta un vídeo promocional per donar a conèixer els seus serveis, elaborat amb la participació de personal, empreses i ex-alumnes
La Solana de Tàrrega celebra els seus 25 anys oferint eines per millorar la formació i ocupació de la ciutadania

Captura del vídeo on apareix l'equip de La Solana

Enguany La Solana, Centre de Recursos per a l’Ocupació de l’Ajuntament de Tàrrega, està de celebració, ja que compleix 25 anys de servei a la ciutat amb l’objectiu de millorar les oportunitats de la població i augmentar les possibilitats de trobar feina i formar-se. Commemorar l’efemèride i donar a conèixer la seva activitat és l’objectiu del vídeo promocional que el centre acaba de fer públic.

Amb la participació del personal, empreses i exalumnes de La Solana, la gravació exposa quins són els serveis que ofereix. Destaca la presència d’una de les moltes indústries i negocis que col·laboren amb el centre oferint als seus alumnes la possibilitat de fer-hi pràctiques i obtenir un contracte de treball. La cinta, de la qual se n’han fet dues versions (una de curta durada i una de més extensa), inclou la reflexió d’una jove sobre les oportunitats per aprendre un ofici indiferentment del gènere. El vídeo es clou amb l’agraïment d’una persona major de 50 anys que ha aconseguit inserir-se laboralment gràcies a l’acompanyament de La Solana.

Aquesta producció audiovisual és una de les iniciatives que ha posat en marxa recentment el centre per celebrar el seu 25è aniversari. Fa uns mesos, La Solana va presentar un nou logotip i la seva pròpia sintonia musical per acompanyar els actes i publicitats que realitza. De la mateixa manera, durant tot el curs passat, persones de l’equip del centre van participar en el programa de “Boca en Boca” de Ràdio Tàrrega per tal d’explicar els diferents projectes i serveis que ofereix, així com per repassar les ofertes de feina més representatives.

Recordem que tots els serveis del Centre La Solana es financen gràcies a l’Ajuntament de Tàrrega, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica i Treball, i el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC). Alhora, també hi ha programes i  projectes finançats pel Ministeri de Treball i Economia Social a través del SEPE i el Fons Social Europeu.

Podreu seguir totes els esdeveniments d’aquest any i les activitats programades a les xarxes socials i la pàgina web del centre (www.tarrega.cat/lasolana).

  • Compartir a