la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / El Centre la Solana de Tàrrega impulsa una nova edició del Programa 30 Plus

El Centre la Solana de Tàrrega impulsa una nova edició del Programa 30 Plus

Publicat el 03-10-2023
Iniciativa per afavorir l'ocupació de persones majors de 30 anys · En aquesta ocasió, prioritza la contractació de 27 persones en situació d'atur de llarga durada o majors de 45 anys
El Centre la Solana de Tàrrega impulsa una nova edició del Programa 30 Plus

Imatge de sessió informativa del Programa 30 PLUS

El Centre La Solana de l’Ajuntament de Tàrrega impulsa una nova edició per promoure la contractació de 27 persones majors de 30 anys, empadronades a l’Urgell i en situació d’atur a través del Programa 30 Plus. Concretament, es prioritzaran les persones en situació d’atur de llarga durada o majors de 45 anys.

En la passada edició, un cop acabat el programa, cal dir que el 88% de les persones contractades a través d’aquesta iniciativa continuaven treballant. Tot un èxit tenint en compte que majoritàriament les persones participants eren aturats de llarga durada o bé persones majors de 45 anys.

30Plus2023.EmpresesAquest programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya pretén incidir en la qualitat de l'ocupació del col·lectiu de persones desocupades de 30 o més anys en donar suport a la contractació indefinida a jornada completa amb una subvenció de fins als 9 mesos de contractació d’11.340 euros. L'objectiu que es persegueix és que les persones desocupades que hi participin s'insereixin definitivament en el mercat de treball. Les empreses i organitzacions interessades en el Programa 30 Plus podran subscriure contractes com a màxim l’1 d’abril de 2024 (disminuint proporcionalment la quantitat de la subvenció als mesos subvencionables).

A més a més, d’aquest ajut d’11.340 euros per afavorir l’ocupació de qualitat, el Centre la Solana ofereix recursos d’orientació i acompanyament laboral a les persones treballadores participants i els proporciona una formació específica i vinculada al seu lloc de treball.

Aquest projecte està gestionat pel Centre La Solana de l’Ajuntament de Tàrrega i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny.

  • Compartir a