la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / Es dona a conèixer la Guia sobre l’oferta educativa a Tàrrega

Es dona a conèixer la Guia sobre l’oferta educativa a Tàrrega

Publicat el 18-06-2021

Ja es pot consultar i descarregar a la pàgina web del Centre la Solana la nova Guia sobre l’oferta educativa i la millora de l’ocupabilitat a Tàrrega. Aquesta publicació és una eina pensada per a tota la ciutadania i tenint ben present la importància de la formació contínua, per l’enriquiment personal i pel retorn que té en la resta de la societat el fet que cadascú potenciï al màxim les seves capacitats i habilitats.

En aquest recurs trobarem tota la informació, ordenada i estructurada, de les diferents institucions i entitats que treballen en l’àmbit de l’educació, la formació, l’orientació i l’emprenedoria a Tàrrega. Els diferents àmbits que podem trobar són des de l’educació infantil fins a la formació postobligatòria, passant per la formació contínua al llarg de la vida.

Aquesta acció s’emmarca en les actuacions del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) 0-20 de l’Ajuntament de Tàrrega i dels Serveis Educatius de l’Urgell del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que van impulsar el passat més d’abril la Fira Estudies&Treballes de Tàrrega.

  • Compartir a