la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / Iniciativa innovadora per trobar feina en 5 dies

Iniciativa innovadora per trobar feina en 5 dies

Publicat el 30-03-2022
El Centre la Solana de l’Ajuntament de Tàrrega impulsa una iniciativa pilot i innovadora per ajudar a les persones en recerca de feina a trobar una oportunitat laboral en un temps rècord.

Es tracta d’un curs intensiu d’orientació laboral dirigit a persones motivades i implicades en el seu procés de recerca de feina , que els permetrà obtenir estratègies, eines i recursos perquè la recerca de feina pugui resultar més àgil i exitosa.

Aquesta iniciativa pilot està dividida en 5 sessions on es treballarà l’autoconeixement per poder descobrir els interessos i els gustos propis; l’objectiu professional per tenir un bon rumb en la recerca de feina;  Descoberta dels recursos del territori per la inserció laboral per conèixer totes les organitzacions i institucions de l’Urgell que treballen l’ocupació, la formació i l’acompanyament de persones; la Creació del CV Definitiu  que permetrà conèixer i elaborar aquesta eina com estratègia per la recerca de feina; i finalment, com superar una entrevista de feina.

Aquest curs intensiu es durà a terme els dies 4, 6, 7, 8 i 11 d'abril en horari de matí, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia, a l’Aulari del Centre La Solana. Les persones interessades en participar en aquesta iniciativa pilot poden realitzar la inscripció a través del correu electrònic lasolana@tarrega.cat o trucant al telèfon de 973 310 274.

Un cop finalitzada l’acció formativa, les persones participants tindran l’oportunitat de seguir amb un acompanyament individualitzat del seu procés de recerca de feina.

  • Compartir a