la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / Nova Jornada de l'Urgell s'Ocupa dedicada al Sector de les Persones i la Salut

Nova Jornada de l'Urgell s'Ocupa dedicada al Sector de les Persones i la Salut

Publicat el 23-11-2021

La Xarxa per a l’Ocupació de l’Urgell organitza una nova jornada de l’Urgell s’Ocupa dedicada al sector d'atenció a les persones i de la Salut amb objectiu d'apropar les empreses del territori a les persones que estan en recerca o millora de feina, i que puguin conèixer de primera mà els perfils professionals, les tasques i funcions, i les competències professionals de les empreses.

La pròxima jornada es celebrarà el proper dimecres 24 de novembre, a partir de les 10 del matí, i comptarà amb les empreses Centre de Fisioteràpia FiSalut, Centre Bern - Fisioteràpia, Osteopatia, Acupuntura i Podologia, Llar d'Avis el Carme de Tàrrega i la Residència Mare Marcelina de Verdú. La sessió és realitzarà en format híbrid, és a dir, la jornada es realitzarà en format virtual però es podrà seguir presencialment a l’Espai Cívic d’Agramunt, a la Llotja de Bellpuig o a la Sala Annexa de la Biblioteca Germanes Güell de Tàrrega.

Les persones interessades en participar a la jornada han de realitzar una inscripció prèvia en aquest enllaç

Aquesta sessió es suma a la resta de les accions que està duent la Xarxa per a l’Ocupació de l’Urgell per tal de fomentar l’ocupació i millorar la capacitació de les persones que estan en recerca de feina així com donar suport a les empreses perquè reprenguin l'activitat i mantinguin la capacitat productiva i els llocs de treball.

La Xarxa per l’Ocupació de l’Urgell està formada pel l’Ajuntament de Tàrrega, l’Associació Alba, Associació Aspid, Càritas Parroquial de Tàrrega, Consell Comarcal de l’Urgell, Creu Roja Urgell i Inserta-Fundació ONCE amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. 

  • Compartir a