la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / "Retalls: la petjada de la Solana"

"Retalls: la petjada de la Solana"

Publicat el 13-12-2023
Retrospectiva fotogràfica per explorar la trajectòria del centre i l'impacte que ha tingut a Tàrrega i als pobles del municipi per clausurà el 25 anys del Centre la Solana
"Retalls: la petjada de la Solana"

Espai expositiu de la Fira d'artistes i Activitats tradicionals amb l'exposició Retalls

En el marc de la 24a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals, que es va dur a terme del 8 al 10 de desembre de 2023 a Tàrrega, va tenir lloc una exposició fotogràfica "Retalls: la Petjada de la Solana a Tàrrega" en motiu dels 25 anys de dedicació i servei del Centre de Recursos per a l'Ocupació de l'Ajuntament de Tàrrega.

Les parets de l'espai d'exposicions van ser testimonis d'una crònica visual que ressaltava la petjada indeleble de la Solana en àmbits tan variats com l'arquitectura, l'urbanisme, el mobiliari urbà, l'art i l'artesania. Durant les dues dècades i mitja de la seva existència, el Centre la Solana ha jugat un paper essencial en la millora dels espais públics de la ciutat, contribuint a la rehabilitació, restauració i construcció d'edificis emblemàtics, mobiliari urbà i espais municipals, incloent l'antic Escorxador Municipal, les antigues Escoles de Sant Antoni, el Càmping Municipal i l'antic Casal d'Avis.

Més enllà de la seva contribució tangible a la infraestructura local, l'exposició "RETALLS" va revelar una faceta menys coneguda però igualment important de la Solana: la seva sensibilitat per l'art i la cultura. Mitjançant mostres d'obres realitzades pels alumnes i col·laboracions amb artistes, el Centre ha enriquit els espais urbans amb expressions artístiques que han contribuït a la vitalitat i l'ànima de Tàrrega.

  • Compartir a