la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / TALLER: Com estar motivat i aconseguir els teus objectius personals i professionales"

TALLER: Com estar motivat i aconseguir els teus objectius personals i professionales"

Publicat el 15-09-2022

En el marc de l'Acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Tàrrega i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, el Centre la Solana i la Xarxa per a l'Ocupació de l'Urgell s'organitza el taller "Com estar motivat i aconseguir els teus objectius personals i professionales" a càrrec de Jordi Urgell, coach professional i fundador de la consultoria Optimitzat

El taller va dirigit a les persones en recerca activa de feina i que vulguin fer una parada a la carrera d'obstacles del dia a dia i descobrir quins elements afecten a la desmotivació, com gestionar-la i, sobretot, com destruir-la. A més a més, es facilitarà material, recomanacions i activitats dinàmiques i lúdiques per realitzar un canvi en la nostra motivació i aconseguir els nostres objectius personals i professionals. L’èxit es pot aprendre!

La sessió tindrà lloc el proper dijous 22 de setembre de 2022, a 2/4 de 10 del matí, a l'Oficina Jove de l'Urgell. La sessió és gratuïta a través dels correu electrònic o per telèfon al 973.310.274 o per Whatsapp al 679.204.313

La sessió forma part del catàleg de formació EmForma't 2022 del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida per desenvolupar sessions d’orientació professional de curta durada en les quals es treballen aspectes claus per a buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.

  • Compartir a