la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / Tàrrega contracta cinc joves durant mig any a través del programa Garantia Juvenil

Tàrrega contracta cinc joves durant mig any a través del programa Garantia Juvenil

Publicat el 29-09-2021
Tàrrega contracta cinc joves durant mig any a través del programa Garantia Juvenil

Rebuda de les cinc joves contractades en el marc del programa Garantia Juvenil 2021


S’han incorporat a l’Ajuntament en el marc d’aquest pla de contractació en pràctiques remunerades

Les persones contractades desenvoluparan diferents projectes en diverses àrees del consistori els propers sis mesos

L’Ajuntament de Tàrrega s’ha adherit per cinquena vegada al programa de foment de la contractació de persones joves Garantia Juvenil amb els objectius de reduir l’atur, promoure la contractació laboral de gent jove i facilitar unes primeres experiències laboral relacionades amb la seva formació. En aquest marc, el consistori ha contractat cinc noies per un període de mig any mitjançant un contracte en pràctiques de jornada sencera amb l’objectiu de desenvolupar diferents tasques de suport a les regidories de Ciutadania, Educació i Treball; Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme; Governació, Seguretat i Promoció Econòmica; i Acció Social Associativa, Igualtat i Salut.

Concretament, les joves portaran a terme un projecte de suport a la intermediació laboral al Centre La Solana; una proposta per l’actualització i modernització del projecte pedagògic i educatiu del Museu Tàrrega Urgell; un projecte per impulsar i desenvolupar polítiques públiques en favor de la igualtat efectiva de dones i homes, per l’eradicació de la violència masclista i de gènere; una iniciativa per dinamitzar el Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega; i finalment, una proposta per reactivar la dinamització comercial i empresarial de la capital de l’Urgell.

En la sessió de benvinguda a l’Ajuntament, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha encoratjat les joves a treballar per la ciutat, aprofitar al màxim aquesta oportunitat per adquirir experiència i aportar tots els seus coneixements per millorar l’administració local i ser més efectius a les demandes de la ciutadania, especialment de la gent jove.

Les joves contractades tenen entre 22 i 28 anys, estudis que van des de formació professional superior a formació universitària de doctorat, estan inscrites al programa Garantia Juvenil i es trobaven en situació de cerca activa d’ocupació.

Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Tàrrega amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020. El consistori de la capital de l’Urgell ha rebut una subvenció de 55.000 euros per dur-lo a terme.

  • Compartir a