la Solana

lasolana@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Ocupacio / Contractació de joves en pràctiques

Contractació de joves en pràctiques

En el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, l'Ajuntament de Tàrrega incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, i d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Aquest programa ofereix subvencionar contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa i participar en accions d'orientació professional i acompanyament personalitzat.

CONVOCATÒRIA 2021

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat la recerca de candidatures per a contractar cinc joves perquè facin pràctiques remunerades durant sis mesos en diferents departaments i regidories del consistori. Els requisits per optar a una d’aquestes places són tenir entre 16 i 29 anys, no haver participat en convocatòries anteriors; tenir un títol de grau o de formació professional de grau superior; ser beneficiari del Sistema de Garantia Juvenil, estar inscrit a l’Oficina de Treball i reunir els requisits per la signatura d’un contracte en modalitat de pràctiques.

Els llocs de treball a cobrir, i les funcions a desenvolupar són les següents

Procés selectiu

Les persones que participar en el procés selectiu podran presentar la seva candidatura a través de les ofertes de feina de la borsa de treball del Centre la Solana o a través de les ofertes de l’Oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. El termini de la presentació finalitzarà el dia 3 de setembre de 2021.

Un cop finalitzat el termini de presentació́ de sol·licituds es realitzarà la comprovació dels criteris d’inscripció al com a demandant d’Ocupació no Ocupat i d’inscripció a la Garantia Juvenil a través de l’Oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i només passaran al procés de selecció les persones autoritzades per aquest organisme.

Posteriorment, es convocarà a les persones admeses, per a iniciar la valoració de mèrits i l’ordre d’actuació́ dels/de les aspirants per realitzar les entrevistes. La previsió de la realització de les entrevistes serà del 15 al 17 de setembre de 2021.

Per més informació: OFERTA LABORAL DE LA CONTRACTACIÓ DE 5 JOVES EN PRÀCTIQUES BENEFICIARIS DE LA GARANTIA JUVENIL

CONTACTE

Centre la Solana

Carrer de la Solana, 8, 25300 Tàrrega

973 310 274 -

ENTITATS COL·LABORADORES

  • Compartir a