la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Orientacio / SERVEI D'ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT PROFESSIONAL

SERVEI D'ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT PROFESSIONAL

Cerques feina?

Necessites formar-te?

Vols reinventar-te professionalment i no saps per on començar?

Des del Servei d'Orientació i Acompanyament Professional t'ajudarem a començar a prendre decisions en la tria del teu objectiu professional i/o estratègia de recerca de feina.

METODOLOGIA

A partir d'una primera entrevista individual, el personal tècnic d'orientació realitzarà un estudi del teu perfil professional i de les necessitats concretes en l'àmbit de l'ocupació i la recerca de feina. A més a més, t'ajudarà a dissenyar el teu propi itinerari de recerca de feina posant a l'abast eines, recursos i activitats adaptades als teus objectius i a les teves necessitats.

Mitjançant la metodologia del Coaching laboral es treballa amb sessions individual i grupal que permet un acompanyament per potenciar el teu desenvolupament davant els processos de canvi i els reptes professionals.

  • Coaching individual: espai d’autoconeixement i de confiança amb la voluntat de desenvolupar una sèrie d’activitats per tal d’apoderar-te, prendre consciència de les teves potencialitats, valorar els teus punts forts, i crear i desenvolupar Pla d’Acció Individual “SMART” .
  • Coaching grupal: espai de creació de sinèrgies entre les persones, d’ajuda mútua i de col·laboració diriguides per l'equip de professionals d'orientació.

CITA PRÈVIA

Per poder participar a les sessions i activitats del Servei d'Orientació i Acompanyament Professional es necessari sol·licitar cita prèvia

Contacte

Centre la Solana

Carrer de l'hospital, 2, baixos, 25300 Tàrrega

973 310 274 - 679 204 313

ENTITATS COL·LABORADORES

El Servei d’Orientació i Acompanyament Professional està subvencionat pel programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

  • Compartir a