Sou a: Inici / La Ciutat / Polígons Industrials

Polígons Industrials

Tàrrega disposa d'una àmplia ocupació de sòl industrial, organitzat primer a partir de les inicials ubicacions d'indústria aïllada al voltant de l'antiga N-II. Posteriorment, l'INCASÒL desenvolupà amb èxit sòl industrial urbanitzat en els polígons de La Canaleta i Riambau. En el seu conjunt el sòl industrial de Tàrrega ocupa ara un espai aproximat de 92,93 hectàrees, distribuïdes en quatre grans àrees.

Polígon Industrial La Canaleta

Vista aèria de La CanaletaSituat a l’àrea nord del municipi i amb accés directe des de l’autovia A-2. Amb una dimensió de 9,5 ha., és un polígon desenvolupat per l’INCASÒL. La seva utilització es completa amb antigues ubicacions industrials d’empreses molt consolidades i que eleven el conjunt de l’àrea fins a 20 ha., essent l’espai industrial amb més possibilitats de créixer. L’any 2006 es va ampliar amb 144.830 m2 urbanitzats de la mà de l’INCASÒL. El futur creixement industrial de Tàrrega es projecta al costat d’aquest polígon i la carretera C-14, en el sector conegut com Boscarró.

Àrea de Llevant

Polígon de Llevant

Comprèn un ampli espai als dos costats de l'extrem est de l'antiga N-II, en indústria aïllada i sense estructura o urbanització específica com a polígon industrial. En conjunt la superfície és de 36 ha. amb un continu d'indústria aïllada. En aquesta àrea industrial sobresurt la fàbrica multinacional Ros Roca.

Àrea de Ponent

Polígon de Ponent

Comprèn un ampli espai a un costat de l'antiga N-II, a l'extrem oest de la travessia urbana. L'ocupació industrial aïllada és de menor densitat i major disseminació que en l'àrea de Llevant. L'espai ocupat és de 24 ha. En aquesta àrea sobresurten les fabriques d'Olis Borges Pont i Ros Roca Indox.

Polígon Industrial Riambau

Polígon Riambau

Situat vora l'antiga N-II, a la zona est de la ciutat i a tocar de l'àrea industrial de Llevant, és un polígon desenvolupat per l'INCASÒL. L'accessibilitat és òptima a través de l'autovia A-2 mitjançant la Ronda dels Comtes de Barcelona. La dimensió és d'11,8 ha.

  • Compartir a