la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / L’Ajuntament de Tàrrega busca cinc joves per a contractes de pràctiques al consistori

L’Ajuntament de Tàrrega busca cinc joves per a contractes de pràctiques al consistori

Publicat el 22-08-2021
 L’Ajuntament de Tàrrega busca cinc joves per a contractes de pràctiques al consistori

Plaça Major de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat la recerca de candidatures per a contractar cinc joves perquè facin pràctiques remunerades durant sis mesos en diferents departaments i regidories del consistori. Els requisits per optar a una d’aquestes places són tenir entre 16 i 29 anys, no haver participat en convocatòries anteriors, tenir un títol de grau o de formació professional de grau superior, ser beneficiari del Sistema de Garantia Juvenil, estar inscrit a l’Oficina de Treball i reunir els requisits per la signatura d’un contracte en modalitat de pràctiques.

La convocatòria preveu cobrir llocs de treball a diferents departaments i es busquen els següents perfils. D’una banda, un Tècnic/a d’Ocupació per al Centre la Solana amb l’objectiu de donar suport a la borsa de treball i a les persones en recerca de feina. De l’altra, un Agent de Suport Didàctic per al Museu Comarcal de l’Urgell – Tàrrega per actualitzar el projecte pedagògic i educatiu. També un Tècnic/a de suport a la Igualtat per a la Regidoria d’Acció Social Associativa, Igualtat i Salut amb la missió d’impulsar i desenvolupar polítiques públiques en favor de la igualtat efectiva de dones i dones, per a l’erradicació de la violència masclista i de gènere. A més, es busca un Educador/a d’àmbit comunitari per al Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega per reforçar i impulsar aquest projecte, l’Oficina Municipal d’Escolarització i la comunitat educativa de la ciutat. I, finalment, un Dinamitzador/a econòmic i comercial per la Regidoria de Governació, Seguretat i Promoció Econòmica per contribuir als projectes de recuperació econòmica i comercial de les empreses i comerços de la capital de l’Urgell.

Les persones interessades a optar a aquestes places es poden inscriure a través de la Borsa de Treball de la Solana per registrar-se en el procés de selecció. La selecció del personal està previst realitzar-la durant el pròxim mes de setembre.

Aquestes contractacions s’emmarquen dins la convocatòria anual del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya del programa “Joves en pràctiques” i tenen com a objectiu fomentar la contractació de persones joves d’entre 16 i 29 anys. Una de les barreres més importants que troba la gent d’aquest sector d’edat en la seva inserció en el mercat de treball és la manca d’experiència. Programes com aquest ofereixen una oportunitat per saltar aquesta barrera, i els permeten obtenir coneixements pràctics en l’ocupació relacionada amb els seus estudis.

A més, tindran unes hores mensuals d’acompanyament i orientació personalitzada per afrontar el futur després d’aquesta vivència. Actualment, a la comarca de l’Urgell hi ha aproximadament 244 joves que estan en situació d’atur registrats al SOC com a demandants d’ocupació.

  • Compartir a