la Solana

De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Notícies / El Centre La Solana de Tàrrega reprèn el Servei d'Orientació i Acompanyament Professional

El Centre La Solana de Tàrrega reprèn el Servei d'Orientació i Acompanyament Professional

Publicat el 07-11-2022
Iniciativa amb què la Regidoria de Treball ofereix assessorament individualitzat a persones en recerca de feina

El Centre la Solana de l’Ajuntament de Tàrrega torna a posar en marxa el Servei d’Orientació i Acompanyament Professional, programa estable i personalitzat adreçat a persones en recerca de feina. Es tracta d’una prestació gratuïta que ofereix assessorament, recursos i eines per millorar la recerca de feina i tenir més possibilitats de trobar un lloc de treball, millorar la carrera professional de les persones usuàries o reorientar el seu perfil professional.

A través de la metodologia del coaching ocupacional, les entrevistes en profunditat i el treball en col·laboració amb altres persones en la mateixa situació, el programa ajuda a definir plans de treball individuals des de la identificació de les necessitats personals, passant per la millora del currículum fins a la participació en processos de selecció per competències.

A més a més, amb la voluntat d’aproximar les persones participants a la realitat del mercat de treball, aquest servei aposta per realitzar accions de prospecció i apropament al teixit productiu per millorar el contacte amb les empreses i promoure accions de col·laboració amb visites d’empresa, pràctiques professionals, taules rodones d’experiències... De la mateixa manera, les empreses també disposaran del Servei de Borsa de Treball del Centre la Solana o el programa 30 Plus de contractació subvencionada per a la selecció de les seves ofertes de feina.

El punt d’atenció del Servei d’Orientació i Acompanyament Professional està situat a l’Aulari del Centre La Solana, ubicat al carrer de l’Hospital. Per accedir-hi, serà necessari concertar una visita al Centre La Solana. Val a  dir que el Servei d’Orientació i Acompanyament Professional està subvencionat pel programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

  • Compartir a